2.5.06

Invitació al zoo

Invitació al zoo

Tenia una invitació per un acte al zoo, on no havia estat des de petit. En entrar li indicaren el lloc sobre un planell. Localitzà la porta d’accés i s’estranyà en veure la foscor de l’interior. Va suposar que es tractaria d’algun aquari, o d’aus nocturnes. Va continuar pel passadís, va obrir la porta del fons, i quan es va tancar darrera d’ell veié per fi les reixes i la gent a l’altre costat, que reia d’ell i li llençava cacauets. No arribà a comprendre que era el convidat d’excepció del dimarts, quan deixen entrar a veure menjar el tigre.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

tooooo guay....jejejeejejej!!!!!!
yfhfyfbfyyuehkhouifytontohidfhgr

Anónimo dijo...

una literatura imprecionat...
em vaig desmallar......
que guaaaaaaaaaaaaaaaapoooooooooooooooooo!!!!!




(es un merda)

Anónimo dijo...

albertooooo

Anónimo dijo...

ets un xoriçooooo
albertoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
mardos de merda cabro

Anónimo dijo...

NO ESTA MAL PERO SE POT MILLORA

Anónimo dijo...

Està prou bé encara que no antenc masa bé el que passa, pense que aquest conter es pot millorar, però la enfocació que té és bona.

Anónimo dijo...

ferran folgado ho ha dit tot!es un maleducat consentit

Anónimo dijo...

saveu que virgi se a follat ha paco¡